Frågor

Frågor

 

Vad är spray tanning?

Vi använder oss av manuell spray tanning. Det är den bästa och senaste tekniken inom "brun utan sol metoden" och är avsedd för professionellt bruk.

Manuell spray tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch i kabin.

Där kan det lätt bli fläckigt och orangefärgat, eller som med krämer för hemmabruk.

 

Hur går behandlingen till?

Carolina använder sig utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck spryar ut ett fint lager vätska.

Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 3 minuter för att applicera. Två lager appliceras för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka c 3-5 minuter.

 

Vad har man på sig?

Det får du som kund bestämma, om du vill vara helt utan kläder eller ha på dig underkläder.

En duschmössa, sticky feet och öronproppar, ev. kräm som erbjuds på salongen.

 

Vad är fördelarna?

Solens strålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi erbjuder dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem,sveda eller hudcancer!

Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt att bli bruna genom sol/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan även bli brun på utvalda delar på kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

 

Hur länge varar färgen?

En behandling varar upp till 10 dagar. För att behålla den gyllenbruna färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

 

Hur färgar det huden?

Spraylösningen härnstammar från sockerrör, och den aktiva ingrediensen är ett färglöst socker som heter Dihydroxyaceton, DHA. DHA reagerar med ett protein - karatin, i det yttersta lagret i huden - hornlagret, och skapar där ett brunt pigment.

 

Kan man spraya ansiktet?

Spray tanning kan användas på hela kroppen, med fördel i ansiktet. Huden ska dock vara rengjord och utan smink, créme etc.

 

Kan alla göra en spray tanning behandling?

Sprayvätskorna har genomgått dermatologiska tester. Ingredienserna är naturliga. Spray tanning är för alla, även personer som har känslig hy.

 

Kan man sola och ändå göra en spraytanning behandling?

Du kan sola både före och efter. Sprayen innehåller ingen skyddsfaktor. Dock är det viktigt att tänka på att huden ansträngs mycket av att sola solariom. Om man har känlig hy som lätt blir torr, är det extra viktigt att smörja in sig med hudlotion eller liknande för att bibehålla sprayens effekt så länge som möjligt.

Har du andra frågor, hör av dig till: boka@spraytanstudio.se

hånåknivägen 8 Mora

Copiright 2014 | Spraytan Studio